Mitt første blogginnlegg- Hjelp!

Enda en ny blogg?

Jeg har tenkt lenge på å starte en blogg, og nå har jeg kastet meg ut på dypt farvann og startet opp denne bloggen. Når jeg var tenåring skrev jeg trofast i dagboken min hver kveld. Det hjalp meg å sortere tankene mine og holde fokus.

Å blogge kan kanskje minne litt om å skrive dagbok. Men hvor går grensen mellom å skrive et godt blogginnlegg som kan være til nytte for andre eller å blottstille seg helt til andres forlystelse?

Så hva skal jeg blogge om? Det blir vel om ting som opptar meg i hverdagen, livet generelt, litt om søm, osv.  Så kanskje denne bloggen kan hjelpe meg også for å sortere tankene mine og finne ut hvor veien går videre. Det blir garantert ikke en «rosablogg» der det perfekte liv blir fremstilt.

Trenger vi flere blogger?

Det er i skrivende stund ca 300000 blogger i Norge. Er det plass til en til?     Og har jeg noe av interesse å formidle?

Køproblematikken

Jeg får alltid så mange nye ideer, og det er så mange ting jeg vil lære meg og prøve ut. Så jeg har ofte en kø i hodet av tanker og ideer som vil ut. Jeg kan bli handlingslammet over alle disse tankene, og ofte blir jeg helt utslitt før jeg har begynt.

En livbøye til meg selv

Så denne bloggen skal fungere som en livbøye til meg selv. Her skal jeg teste ut tanker og ideer, og muligens få sortert ut hva som skal være med videre på veien. Så dette blir et spennende prosjekt

Livbøye
Jeg har kastet ut livbøyen til meg selv

Drar dere meg i land?

Så er dere med på laget? Jeg har kastet ut livbøyen for å redde meg selv, og dere drar meg i land. Legg gjerne igjen en kommentar, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Én kommentar til «Mitt første blogginnlegg- Hjelp!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.